Moni cu buza ei tuguiata, verbalizeaza

ianuarie 18, 2009

Ce sa vezi? Draga de Moni are grija de capra vecinului, ma rog, de fosta iubita a lui Irinel, Ana Lesko. Monica zice (in emisiunea lui Capatos), tuguindu-si buza inferioara, cu o dragalasenie tampita, ca Lesko, fara Iri e zero barat. Asa o fi. Si chiar cred ca poate fi adevarat, ca doar o zice o alta tampitica care avea toate sansele sa fie zero barat fara Irinel.

Acu’ daca avem suficienti bani, ca deh, ne-a scos domnul Iri din mocirla, ne permitem sa ne tuguiem buza, sa vorbim cu prune in gura, sa incercam sa fim ironice (a se citi proaste) asa ca Moni, cea fara sens, daca miliardarul nu ar fi pus mana pe ea… sau ce-o fi pus… nu stiu.

Asta cica e prototipul de vedeta in Romania. Niste tembelute care n-au habar cum le cheama, dar care se baga sub cearsaful cui trebuie si iaca, peste noate apare vedeta. Cum ziceam, cu buza tzuguiata, vorbind semi-agramat, cu putine cuvinte si rostite printre prunele infulecate si neinghitite inca… cu blana neagra pe spinare si cu o geanta tinuta cash (a se citi cu i din a) pe mana, asa, ca pe un trofeu cretin.

A, era sa uit… poarta 40 la pantof… big foot; pai fata, fa-ti si tu o operatie la degetul mare, mai scurteaza laba, ca nu da bine in lumea buna sa ai o laba asa mare.

Ma rog, nici macar vedetele nu pot fi perfecte. Si daca ai bani, nu inseaman ca poti avea si o laba decenta 😀

2 Responses to “Moni cu buza ei tuguiata, verbalizeaza”

  1. Ayann Says:

    Intamplator, cautand ceva informatii despre Mihaela Radulescu pe Google! am intrat pe blog-ul tau si citeam chiar intr-un post anterior ceva referitor la Miha si spuneai ceva de genul “De ce o criticam pe Mihaela Radulescu?”… acolo scrisesei, tu, ca am face-o din invidie, degeaba, pur si simplu… asa. Pai acelasi lucru de ce nu se intampla si-n cazul Monicai? De ce nu-si poate cineva vedea de propria viata si trebuie sa ii critice pe cei din jurul lor? Nu e mai simplu doar sa ne formam o viata decat sa ajungem sa traim prin a altora?

    Cat despre faptul ca a stiut sau nu cu cine s-a se culce si ce sa faca in viata, este exact problema ei! Arata tocmai ca a dus dovada de perspicacitate in viata astfel incat sa stie pe ce s-a puncteze ca s-a ajunga sa ii fie bine si sa poata duca o viata decent, ba chiar din contra… sa fie una dintre cele mai mediatizate persoane din Romania, si indeajuns de mediatizata si-n afara tarii.

    Cat despre corpul ei… de ce nu ai tu 40 la picior si sa stai cu buzele tuguiate sa ajungi sa fi cel putin cat e ea?

    • alabamasong Says:

      as putea sa-ti dau dreptate dar din pacate in cazul asta nu pot, pentru simplul motiv ca am standarde mai inalte. cum ziceai si tu, ziceam chestii dragute despre Mihaela Radulescu… that’s the point… e o uriasa diferenta intre cele doua personaje. Admir ce a realizat Mihaela Radulescu pentru ca a facut-o cu inteligenta, nu admir ci ironizez ce a realizat Monica Columbeanu pentru ca nu are absolut nicio legatura cu creierul.


Lasă un comentariu